Maandag - Vrijdag08:00-17:00Bel ons+31 33 461 68 86

Een open middag: wat brengt mij dat?

22 juli 2024
bijscholing.jpg

Op 27 augustus van 14:00 tot 16:30 uur organiseren wij een open middag voor de training Rouwzorg. Dit is jouw kans om tijd vrij te maken en naar Amersfoort te komen voor een waardevolle ervaring die je professionele en persoonlijke ontwikkeling zal verrijken.

Rouwzorg is meer dan alleen het begeleiden van mensen na het verlies van een dierbare. Het biedt diepgaande inzichten en helpt bij een breed scala aan verliezen, zoals het verlies van een relatie, huisdier, baan of gezondheid. Al deze vormen van verlies zijn betekenisvol en verdienen aandacht. Rouw is immers een natuurlijk antwoord op elk betekenisvol verlies dat we in het leven ervaren.

Tijdens deze open middag krijg je de kans om de training Rouwzorg beter te leren kennen. Onze ervaring leert dat deze training leidt tot belangrijke inzichten en persoonlijke groei. Het rouwproces is complex en eindigt misschien nooit echt. Het draait om het vinden van nieuwe perspectieven en het anders vasthouden en omarmen van het verlies.

Een centrale vraag tijdens de training is: Hoe ga jij om met de verliezen in je leven? Daarnaast wordt er aandacht besteed aan hoe je collega’s, dierbaren en kennissen kunt bijstaan in hun zware rouwproces. Dit zijn essentiële vaardigheden, zowel persoonlijk als professioneel.

Een van de unieke werkvormen die we tijdens de open middag zullen demonstreren, is de Verlieslijn. Deze methode is praktisch, beeldend en zeer ondersteunend bij het omgaan met verlies en rouw. Het biedt een visueel hulpmiddel om de complexe emoties en stadia van rouw inzichtelijk te maken en bespreekbaar te houden.

De open middag is een uitgelezen moment om kennis te maken met ons en onze methoden. We nodigen je van harte uit om deze kans te grijpen en naar Amersfoort te komen. De inzichten en vaardigheden die je opdoet, maken de reis meer dan de moeite waard.

Tot dan!

Hier kun je je aanmelden: https://www.rouwzorg.nl/open-middag/



KvK nummer: 32149211
Btw-identificatienummer: NL820582268B01
IBAN rekeningnummer: NL24RABO0106442767
BIC: RABONL2U



ONZE SOCIALS


Facebook

@steunbijverlies


Instagram

#rouwzorg



CONTACT


033 461 68 86


Wilt u meer informatie over onze Training RouwZorg of Rouw- en Verliesbegeleiding, neem dan gerust contact met ons op.


© 2023 HUN. All right reserved Design by www.hun.nl webdevelopment